Webshop
Over Ons

Beauty is everywhere

Schoonheid, wat is dat voor jou? Mooie muziek? Ballet? Een goed boek of een spannende film? Ach, schoonheid is zo persoonlijk. En dus voor iedereen anders. Opvallend is wel dat veel mensen, ondanks de grote smaakverschillen, het vrij snel met elkaar eens zijn als het om bloeiende planten gaat. Bijna iedereen ziet daarvan de schoonheid in. Vooral als we het over de orchidee hebben. Maar dat is ook zo'n bijzondere plant en er zijn zo ontzettend veel varianten, dat we niet spreken van 'een plant', maar van een hele familie. 

 

Overal waar ze komen, brengen ze schoonheid. Kwekers en verkopers zeggen het weleens tegen elkaar: beauty is everywhere they are. En iemand die zijn geliefde een orchidee van ons cadeau doet, zegt vaak beauty is everywhere you are. Zo zie je dat schoonheid in dit opzicht iets zegt over zaken als waardering en genegenheid. Klik op de knop 'Inspiratie' en je krijgt nog meer ideeën.

 

Schoonheid zit ook in de manier waarop wij met de planten omgaan. We zien ze dag-in, dag-uit, een jaar lang en pas als wij ze goed genoeg vinden, mogen ze naar het tuincentrum of de bloemist. Om schoonheid te brengen bij hun klanten, bij jou. Het jaar dat ze in de kas opgroeien, brengen we zo schoon mogelijk door. Schoon in de zin van: zorg voor het milieu, een zo natuurlijk mogelijke inrichting van de teelt door onder meer zorgvuldig om te gaan met energie en gewasbeschermingsmiddelen en door te recyclen waar dat kan.

 

We care for plants

Plants care for us

 

Greenify yourself